shutterstock_240564724.jpg

Supervision & workshops

Jeg oplever og hører ofte at mange institutioner, foreninger og forældre efterspørger idéer og inspiration til, hvordan man kan have fokus på børns sproglige udvikling uden, at det kræver flere arbejdsopgaver. Jeg arbejder altid på, at sprogtræning skal blive en naturlig del af hverdags leg og aktiviteter, så børnene slet ikke opdager, at der sprogtrænes. 

Som både forældre og fagpersoner gælder det hele tiden om at være ét skridt foran, så barnet hele tiden er i udvikling. På den måde skabes det bedste fundament for barnets trivsel og selvværd. Sprog er en livslangrejse, og vi er alle sprogtrænere igennem hele livet, derfor har vi alle et anvar i at tage del i børns sproglige udvikling. 

Du får idéer, sparring og viden om, hvordan sprogfokus kan implementeres i hverdagen på en struktureret og overskuelig måde. Du får konkrete værktøjer og sproglege, som kan anvendes med det samme. Det er et egnet tilbud til fx forældreaften, pædagogisk dag, foreningsarrangementer m.m. i både normal- og specialområdet. 

Pris efter aftale.